Reisinfo Coronavirus

Vanaf 8 juni is het mogelijk om in België uitstappen van een of meerdere dagen te doen.

Vanaf 15 juni opent België zijn grenzen voor reizen naar en vanuit de Europese Unie, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk en de vier andere Schengenlanden (Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen). Elk land beslist echter zelf of het zijn grenzen al dan niet opent. Om de situatie in het land van bestemming te kennen, is het daarom raadzaam de website van Buitenlandse Zaken te raadplegen.

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je ook de meest actuele informatie omtrent de benodigde reisdocumenten en het reisadvies van de Belgische overheid.

Naar welke landen mogen we al zéker? En welke maatregelen en verplichtingen gelden er? VRT NWS geeft op zijn website een overzicht van Europese vakantielanden die opnieuw reizigers ontvangen.

Voor verdere inlichtingen kan u ons best mailen op info@realtravel.be


Kantoor terug open vanaf maandag 15 juni

Vanaf maandag 15 juni kunnen we je opnieuw verwelkomen.

We zijn momenteel iedere weekdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u. In de namiddag ook per mail via info@realtravel.be.

 

TUI-vakantie geboekt?

  • TUI heeft pakketreizen tem 31 maart afgelast,
  • voor verdere data zal TUI ten laatste op 25 maart info verstrekken.
  • TUI heeft alvast laten weten dat de omruilgarantie versoepeld wordt t.e.m. 30/04 op alle bestaande en nieuwe boekingen met afreis t.e.m. 31/10/’20. De nieuwe vertrekdatum dient voor 31/10/20.plaats te vinden. Contacteer ons voor concrete details.

Updates Reisadvies Buitenlandse Zaken

Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauwgezet op en past zo nodig de reisadviezen aan. Hieronder de link naar de up-to-date mededelingen voor alle landen van de wereld:

 

Bijkomende vragen?

Voor alle bijkomende vragen in verband met het Coronavirus verwijzen wij naar:

Alle Belgen worden aangeraden om hun reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be

Contacteer ons gerust mocht je vragen hebben over je boeking, reservatie of andere reisplannen.

info@realtravel.be of +32 56 51 47 16