Westkust van de Verenigde Staten

15-Daagse rondreis Verenigde Staten: Westkust

vanaf 1.960 euro p.p.

15 dagen/14 nachten

15-daagse rondreis Amerika met huurwagen. Alle hoogtepunten van de Westkust. Ontdek spectaculaire steden en natuurpracht in nationale parken

Logo TUI | Real Travel Reisbureau Menen

Uit het aanbod van: TUI Tours

Dag 1 – 4

Las Vegas

De eerste woorden die in je opkomen als je Las Vegas hoort zijn casino’s, gokken en felle lichten, maar de wereldberoemde Sin City heeft nog zoveel meer te bieden. Luister naar gerenommeerde musici, bewonder de stunts van Cirque du Soleil of maak een rondleiding door het museum van geschiedenis en misdaad, en zorg natuurlijk voor het bruisende nachtleven in de rijkelijk versierde resorts.

Dag 4 – 5

Flagstaff

Flagstaff ligt te midden van een schilderachtig landschap van bergen, woestijn en ponderosa dennenbossen. De stad is de toegangspoort tot de nabijgelegen San Francisco Peaks, waar zich de hoogste berg van Arizona bevindt, en is een must voor natuurliefhebbers. De stad zelf is een voormalige spoorwegstad aan de historische Route 66, en biedt ook een interessante Indiaanse geschiedenis, evenals een ontspannen sfeer in de schilderachtige binnenstad.

Dag 5 – 6

Kayenta

Kayenta is een kleine stad aan de noordgrens van Arizona en maakt deel uit van de Navajo Nation. Het aantal inwoners bedroeg 5.189 bij de volkstelling van 2010. Kayenta ligt 22 mijl ten zuiden van Monument Valley en bevat een aantal hotels en motels die bezoekers van Monument Valley bedienen. Zoals op andere plaatsen binnen de Navajo Nation is het verboden alcohol te schenken. In Arizona is de zomertijd niet van toepassing, maar in de Navajo-natie wel.

Dag 6 – 7

Moab

Moab, een bruisende stad te midden van het woestijnlandschap van Utah’s Canyon Country, is de perfecte locatie voor wie de Arches en Canyonlands National Parks wil bezoeken. De stad is een favoriet bij fietsers, met grote afgelegen bergpaden, en wordt ook bezocht door wandelaars, klimmers en kajakkers die worden aangetrokken door het gevarieerde landschap van het gebied. Hoewel het druk is in het hoogseizoen, biedt de uitgestrekte natuur van de woestijn voor iedereen rust en stilte.

Dag 7 – 8

Torrey

Torrey, een klein stadje in Utah’s Canyon Country, staat bekend als de toegangspoort tot het Capitol Reef National Park, op slechts een paar mijl afstand van de ingang. De hub voor de avontuurlijke activiteiten van het gebied, die wandelen en fietsen, alsmede vissen en kajakken omvatten, Torrey viert ook zijn ongerepte donkere hemel, die het hele jaar door sterrenkijken mogelijkheden.

Dag 8 – 10

Bryce Canyon

Bryce Canyon, een groot en prachtig natuurwonder dat in 1923 voor het eerst werd uitgeroepen tot Nationaal Monument en in 1928 de status van Nationaal Park kreeg, is een van de spectaculairste en populairste bestemmingen in Utah’s Canyon Country. Een van de hoogtepunten van het park zijn de ‘Hoodoos’, lange en dunne rotsformaties die vanuit een natuurlijk amfitheater kunnen worden bewonderd. Nog beter is een bezoek bij zonsopgang – de rotsen staan erom bekend dat ze glinsteren en van kleur veranderen in de stralen van de opkomende zon.

Dag 10 – 11

Death Valley National Park

Death Valley Junction is de dichtstbijzijnde stad bij Death Valley National Park in Californië. In het Death Valley National Park bevindt zich het laagste punt van de Verenigde Staten, 86 meter onder de zeespiegel. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot 56°C en is een voldoende hoeveelheid aan water noodzakelijk voor een bezoek. Het park biedt een prachtig desolaat landschap van zandduinen, rotsformaties, zoutvlakten en canyons.

Dag 11 – 13

Yosemite National Park

Yosemite National Park has long been a favourite for visitors to the USA, and it’s easy to see why – the vast area in the Sierra Nevada Mountains boasts a landscape of majestic granite cliffs, cascading waterfalls, giant sequoia trees and deep valleys and lakes as well as an abudance of wildlife species. The Unesco World Heritage Site offers endless hiking trails throughout, as well as opportunities for camping and other accommodation such as cabins and lodges. A must-see for outdoors enthusiasts, Yosemite is truly a natural jewel.

Dag 13 – 15

San Francisco

Met zijn duizelingwekkende steile straten omzoomd met kleurrijke huizen, eindeloze historische en culturele juweeltjes en een sfeer die nergens anders te vinden is – is San Francisco een bruisende en schilderachtige stad. Bezoek de iconische haltes zoals Alcatraz, de Golden Gate Bridge en Coit Tower, en verken de unieke cultuur van de stad, de etnisch diverse buurten en de groeiende tech-scene. San Francisco, een stad die voortdurend in ontwikkeling is, is werkelijk inspirerend.  

Deze promotie boeken? Of wens je meer informatie?

Bel ons

+32 56 51 47 16

Mail ons

info@realtravel.be

Kom langs

Rijselstraat 276, Menen

15-Daagse rondreis Amerika: de Westkust met TUI Tours