Ontdek de Magie van de Emiraten met een MSC Cruise: tips van je reisagent

Combineer de allure van de toekomst met de rijke tradities van het verleden tijdens een betoverende MSC Cruise door de Emiraten. Deze bestemming roept Oosterse sferen op, met turquoise zeelandschappen en warme woestijnzanden, en biedt een unieke mix van moderne pracht en historische schatten.

Een Reis door de Tijd en de Torenhoge Toekomst

Waar ooit enkel woestijn heerste, prijken nu ’s werelds hoogste gebouwen, de meest luxueuze hotels, en gedurfde architectuur die naadloos samensmelt met historische paleizen en eeuwenoude overblijfselen uit de Arabische geschiedenis. De Emiraten hebben de afgelopen jaren ongekende vooruitgang geboekt, en dat zie je overal om je heen.

Luxe Ervaringen met MSC Cruises

Tijdens een MSC Cruise naar de Emiraten ontdek je Abu Dhabi en Dubai, steden die je zullen verbazen met hun futuristische architectuur en visionaire projecten. Maar ook het eiland Sir Bani Yas zal je betoveren, met zijn droomstranden en ongeëvenaarde safarimogelijkheden tussen de mangroves, woestijnen en beschermde baaien.

Traditie in het Moderne Dubai

Wanneer je aan wal gaat tijdens je MSC Emiraten- en Oman-cruise, krijg je de kans om Bur Dubai te verkennen, het oudste deel van Dubai. Hier ontdek je de traditionele wortels van de stad, met prachtige oude Iraanse huizen in de Bastakiya-wijk en Shindagha aan de waterkant. Het Dubai Museum en de levendige textielmarkt wachten op je bezoek.

Levendigheid in Deira

Cruises naar Dubai, Abu Dhabi en Qatar bieden ook excursies naar het bruisende Deira, het hart van Dubai’s traditionele commerciële activiteiten. Hier vind je levendige oude markten (souks), waaronder de beroemde goud- en specerijenmarkten. En slechts een paar kilometer ten zuiden van het oude stadscentrum begint het moderne Dubai.

Boek nu jouw MSC Cruise naar de Emiraten

Real Travel nodigt je uit om deze unieke cruise-ervaring naar de Emiraten te beleven. Reis naar de haven van Dubai in stijl met de schepen van MSC Cruises. Laat je betoveren door de mix van traditie en vooruitgang die deze betoverende bestemming te bieden heeft.

Deze promotie boeken? Of wens je meer informatie?

Bel ons

+32 56 51 47 16

Mail ons

info@realtravel.be

Kom langs

Rijselstraat 276, Menen

Ontdek de Magie van de Emiraten met een MSC Cruise