Nieuwe brochure Live To Travel

Het beste van Afrika in 2021

Afrikabrochure 2021

Staat een reis naar Afrika al langer op je verlanglijstje of wens je terug te keren naar het land waar je destijds verliefd op werd? Deze brochure is de ideale aanzet om van uw droom werkelijkheid te maken. De specialisten van onze partner Live To Travel reiken met plezier hun jarenlange ervaring aan om je reis te organiseren.

Afrika is in coronatijden en zeker erna de ideale bestemming. Grote, open vlaktes, weinig mensen & veel dieren, alle activiteiten in openlucht, alle maaltijden buiten, ruime geventileerde kamers en veel zon. Het is misschien geen toeval dat Afrika in deze pandemie relatief gespaard bleef ten opzichte van de rest van de wereld.

In deze brochure mag je rekenen op 124 pagina’s boordevol interessante informatie, groepsreizen met vaste vertrekdata in Nederlandstalig of internationaal gezelschap en individuele rondreizen met huurwagen of privégids.

Indien je een reis op individuele basis wenst, kunnen we samen met Live To Travel – mits het budget en de rijafstanden dit toelaten – een rondreis van begin tot eind voor je uitstippelen die aan je specifieke verwachtingen voldoet. Achteraan de brochure vind je eveneens enkele strandverblijven die als verlenging op je rondreis kunnen dienen.

Deze promotie boeken? Of wens je meer informatie?

Bel ons

+32 56 51 47 16

Mail ons

info@realtravel.be

Kom langs

Rijselstraat 276, Menen

Het beste van Afrika in 2021