De wereld in een baie mooi land

Groepsreis Zuid-Afrika: 17-daagse rondreis

Vanaf 2.599 p.p.

17 dagen/16 nachten

Groepsreis Zuid-Afrika rondreis

Ervaar een safari in het wereldberoemde Krugerpark. Unieke vergezichten langs de Panoramaroute. Genieten in Kaapstad, de bruisende metropool en het dagelijkse leven in een Zoeloe gemeenschap.

Logo TUI | Real Travel Reisbureau Menen

Uit het aanbod van: TUI Tours

Dag 1 (okt 02 2023)

Johannesburg – Ndebele (299 km)

Bij aankomst word je in Johannesburg verwelkomd door de lokale gids. Je rijdt naar de eerste overnachtingsplaats op Afrikaanse bodem, onderweg stop je aan een kleurrijk Ndebele dorp.

Dag 2 (okt 03 2023)

Panoramaroute (405 km)

De Panoramaroute slingert door een prachtig berglandschap langs de Blyde River Canyon. Je maakt een stop aan enkele uitzichtpunten zoals God’s Window en de Three Rondavels. Bij Bourke’s Luck Potholes zie je grillig gevormde rotsformaties. In Graskop kan je optioneel met een glazen lift diep afdalen in een groene kloof.

Dag 3 (okt 04 2023)

Krugerpark (60 km)

Volledige dag safari in een open 4×4 voertuig doorheen het Krugerpark, het bekendste en grootste wildpark van Zuid-Afrika. Misschien kom je wel oog in oog te staan met enkele leden van ‘the big five’ ontbijt Overnachting in Umbhaba Eco Lodge ***+ in Hazyview

Dag 4 (okt 05 2023)

Eswatini (260 km)

Eswatini is een klein onafhankelijk koninkrijk dat geprangd ligt tussen Zuid-Afrika en Mozambique. In het voormalige Swaziland bezoek je een glasblazerij.

Dag 5 (okt 06 2023)

St. Lucia (326 km)

Je rijdt door het glooiende landschap van Eswatini naar St. Lucia. Dit plaatsje aan de kust ligt naast het iSimangaliso Wetland Park, een beschermd natuurreservaat. Tijdens een boottocht op de lagune van St. Lucia spot je gegarandeerd nijlpaarden.  

Dag 6 (okt 07 2023)

St. Lucia

Vrije voormiddag. Onze tip: maak een safari naar het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve. In de namiddag word je verwelkomd door een lokale Zoeloe gemeenschap. Je draagt ook je steentje bij aan de natuur door als groep een boom te planten.  

Dag 7 (okt 08 2023)

Durban – Kaapstad (247 km)

Transfer naar de luchthaven van Durban en vlucht naar Kaapstad. Bij aankomst verder naar het gezellige Stellenbosch.  

Dag 8 (okt 09 2023)

Stellenbosch – Robertson (396 km)

Wandel nog even in Stellenbosch vooraleer naar Oudtshoorn te vertrekken. Je volgt de Route 62 langs wijngaarden, prachtige bergpassen en pittoreske dorpjes. Onderweg stop je aan een van de wijndomeinen in Robertson om er al proevend kennis te maken met Zuid-Afrika’s lekkerste exportproduct.  

Dag 9 (okt 10 2023)

Tsitsikamma (220 km)

Bezoek in de voormiddag optioneel de Cangogrotten. Daarna volgt een tractortour op een struisvogelboerderij, waar je verschillende soorten struisvogels ziet en ze zelfs kan voederen. Rit naar Tsitsikamma, een natuurpark waar de ruige oceaan en het groene regenwoud mekaar tegenkomen.  

Dag 10 (okt 11 2023)

Tsitsikamma

Bewonder de Big Tree of “grootboom” en wandel over de hangbrug aan de monding van de Stormsrivier. Vrije namiddag om door de boomtoppen te glijden tijdens een canopy tour (optioneel).  

Dag 11 (okt 12 2023)

Knysna (458 km)

Rit langs de Tuinroute naar Knysna waar je een stop maakt aan de Knysna Heads. Deze twee zandstenen kliffen scheiden de oceaan van de lagune. Bezoek ook het gezellige Waterfront. Je eindigt de dag in Arniston, een klein vissersdorp gelegen aan de oceaan.  

Dag 12 (okt 13 2023)

Hermanus – Betty’s Bay – Kaapstad (253 km)

Stop in Hermanus. Tussen juni en december bestaat de kans dat je walvissen spot langs de kustlijn! In Betty’s Bay ontmoet je de schattige Zuid-Afrikaanse pinguïns. Op naar de eindbestemming, Kaapstad. Bij helder weer rijd je naar de top van Signal Hill met een spectaculair uitzicht over de stad.  

Dag 13 (okt 14 2023)

Kaapstad

Vandaag ontdek je de moederstad op je eigen ritme dankzij de Hop-On Hop-Off bus. De dubbeldekker bus brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder de Tafelberg, de kleurrijke Bo-Kaap en het V&A Waterfront.  

Dag 14 (okt 15 2023)

Kaapstad (268 km)

Bezoek aan het Kaaps Schiereiland. Kaap de Goede Hoop en Cape Point zijn gelegen in een natuurreservaat aan het meest zuidelijke punt waar het uitzicht adembenemend is.  

Dag 15 (okt 16 2023)

Kaapstad

Na het ontbijt geniet je van een vrije voormiddag. Vervolgens rijd je naar de luchthaven van Kaapstad voor de terugvlucht.

Deze promotie boeken? Of wens je meer informatie?

Bel ons

+32 56 51 47 16

Mail ons

info@realtravel.be

Kom langs

Rijselstraat 276, Menen

Groepsreis Zuid-Afrika: 17-daagse rondreis uit TUI Tours