Club Med

Boek nu al je skivakantie voor winter 2021-2022

Hou je van actief genieten en de bergen, dan staat een deugddoende skivakantie wellicht met stip op je verlanglijstje. Club Med blijft een absolute aanrader voor een sportieve all-inclusive formule voor het ganse gezin.

Tip: Club Med La Rosière – Frankrijk

In december 2020 opende Club Med in Frankrijk La Rosière 4𝝭, een nieuw skiresort met 5𝝭 Zone in de Savoie-regio

Skiresort met zinderend wintersportaanbod

Waar je ook staat, op 1.950 m hoogte geniet je van een zuidelijk 180°-panorama op de Tarentaise-vallei. Zet je schrap voor een zinderde skivakantie in het gebied waar Hannibal met zijn olifanten de Alpen overstak.

Sledetocht met husky’s

In het resort geniet je van een uitnodigende alpensfeer met een moderne twist. De inrichting van de kamers is geïnspireerd op bergtradities zoals bloemmotieven, koebellen en houten afwerkingen die de gezelligheid van alpine chalets zo typeert. Een uitgebreid wintersportaanbod waaronder skiën, snowboarden en wandeltochten met sneeuwschoenen. Op de Xtreme Luge, een rodelbaan op één rail, maak je een lange afdaling langs hellingen en bochten aan 45 km/u. Andere onvergetelijke momenten zijn de sledetocht met husky’s, je door de bergwind laten voorttrekken met een sneeuw-kite en een avondje kaasfondue in een iglo.

Deze promotie boeken? Of wens je meer informatie?

Bel ons

+32 56 51 47 16

Mail ons

info@realtravel.be

Kom langs

Rijselstraat 276, Menen

Boek nu al je skivakantie voor winter 2021-2022